Ålesund har de best kledde fotballsupporterne!

I en årlig undersøkelse gjennomført av Trendhim – en nettside som egentlig spesialiserer seg på mote for menn, ble det i årets undersøkelse avdekket informasjon om hvilket fotballag som stikker av med seieren om å ha de best kledde supporterne av de norske fotballagene. Dersom du vil vite svaret er det bare til å fortsette å lese videre.

Resultatene i undersøkelsen viste at de mannlige supporterne som oftest brukte sportsbager, herreklokker og annet tilbehør er Ålesund-supporterne, da hele 59 % av respondentene oppgav at de brukte tilbehør til opptil flere ganger i uken. Dette gjør at de stikker av med seieren over de best kledde supporterne.

På en god nummer to finner vi bergenserne hvor 47 % av de spurte supporterne som heier på brann oppgav at de brukte tilbehør som bager og klokker opptil flere ganger i uken. Ikke langt i fra finner vi også fansen til Rosenborg som akkurat klarer å kapre en pallplassering og som dermed stikker av med en velfortjent tredjeplass i undersøkelsen.

Eiffeltårnet Foto:Tristan Nitot/Wikimediacommons

Paris er motemekka-for norske fotballsupportere er det visst Ålesund… Foto:Tristan Nitot/Wikimediacommons

Heldigvis ikke stilen som avgjør fotballresultatene
Til stor lettelse for mange av oss har ikke stil noe å si når alt kommer til alt – det er det nemlig fotballgleden og lidenskapen for fotball som gjør. Likevel kan det være morsomt å se hvilke av de norske supporterne som stikker av med tittelen ”Norges best kledde fotballsupportere”. Det er alltid gøy med litt vennlig konkurranse.

Totalt sett var det 5 600 mennesker som deltok i undersøkelsen, spredt på 19 av Trendhims markeder i Europa. Alle deltakere besvarte undersøkelsen anonymt. De ble spurt en rekke spørsmål om dem selv og deres vaner i et forsøk på å avdekke mer informasjon om hva som får menn til å respondere på produktene vi tilbyr. Vi var spesielt interessert i å finne ut av hvilke menn som er mest interessert i våre produkter. Resultatene viste seg å avdekke andre morsomme trender, slik som vist i dette innlegget.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.