3 grunner til at FKH slår FFK idag!

Fh Haugesund

FK Haugesund

Idag møtes FK Haugesund og Fredrikstad til en viktig kamå på Haugesund stadion- man kan vel gjerne si viktigst for Fredrikstad som kjemper for å holde seg unna nedrykk-før kampen er de på kvalikamp med 24 poeng, 2 foran Sandnes Ulf som har en mindre kamp spillt. Det er altså et Fredrisktad med kniven på strupen som kommer til Haugesund. Haugesund kjemper først og fremst om en god plassering, kanskje til og med et lite håp om Europaspill om alt annet går veien? På «Gamlå» gir FKH uansett alltid alt for klubb og fans-og her er hvorfor jeg mener FKH vinner ikveld:

1. Alexander Søderlund- etter min mening den beste spissen Norge har prdd, leverer jevnt og er sulten på å komme ut av en kort tørkeperiode.

2. FKH er et av Tippeligaens beste hjemmelag og selv med litt dårligere resultateter hjemme denne sesongen enn de to foregående er 6-4-2 en god statistikk. FKH har 3-1-1 siste 5 hjemme, tapet mot Odd var ikke akkurat etter spillets gang…

3. FFK er et dårlig bortelag, de har 3-2-7 borte denne sesongen. De har 2-0-3 siste 5 borte, seirene kom mot LSK og Stabæk som er de to dårligste hjemmelagene i årets TTippeliga.

Kampen begynner kl 18:00 på Haugesund Stadion!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.