Vinner RealM eller Barca Primera 2012?

FC BARCELONA

Etter helgens runde, som ble avsluttet med Reals svake 0-0 kamp hjemme mot Valencia er det plutselig blitt en uventet og gledelig spenning i toppen av primera igjen. For ikke lenge siden var det 10 poeng mellom lagene, Guardiola begynte å snakke om å spare spillere og alt var lutter glede i hovedstaden. Så skjedde det noe-nerver,press, kall det hva man vil, men 2

Real Madrid-Santiago Bernabeu

Real Madrid-Santiago Bernabeu

uavgjorte mot hhv Malaga og Villarreal gjorde at det plutselig var litt spenning igjen.

Et par raske seire roet dette litt men så gikk Real altså på nok et poengtap igår og det er nå 4 poeng. Så kan vi legge til at det gjenstår El Clasico på Nou camp og i Spania er innbyrdes avgjørende så da ser man plutselig at det er VELDIG tett-så tett at jeg tror et par av Real Madrids bortekamper blir helt avgjørende. For med uavgjort på Nou Camp vil de 4 poengene nok bli i meste laget, og terminlisten vil nok bli avgjørende-så la oss se på terminlisten for primera 2012, runde for runde til slutten i mai:

Du kan registrere deg gratis hos UNIBET og se kampene på web-tv. Der kan du også se alle de andre kampene i Primera hver helg.

Runde 33
Atlético de Madrid – Real Madrid
Barcelona – Getafe

Her er konklusjonen enkel-dette skal være 3 enkle poeng for BArcelona, samtidig som det nok er Reals vanskeligste kamp av de gjenstående ser man bort fra El Clasico. Saken er jo at Real har hatt et meget godt tak på Atletico MAdrid de siste årene, men statistikker er til for å brytes, og med den formen de er i nå…ikke altfor overbevisende. Vi skal ikke glemme at de har hatt endel krangling både med dommere og internt, de slapp inn 2 mot svake Apoel hjemme og nå sist 0-0 hjemme mot Valencia…her håper nok Barcelona på hjelp.

Runde 34
Levante – Barcelona
Real Madrid – Sporting Gijón

Her er rollene byttet om-Real AMdrid med en i utgangspunktet grei hjemmekamp, mens BArcelona skal møte Levante borte. levante er vel årets positive overraskelse, de kjemper om spill i Europa og vil ikke selge seg billig. Avgjørende kamp for BArcelona slik jeg ser det, det er denne som er mest avgjørende sett bort fra El Clasico selvsagt.

Runde 35
Barcelona – Real Madrid 21.april kl 21

denne sier jeg ikke så mye om-det sier seg selv at her må Barcelona vinne, eller i det minste ikke tap litt avhengig av de to rundene i forkant. Mest sannsynlig må de ha 3 poeng her skal de vinne primera.

Runde 36
Rayo Vallecano – Barcelona
Real Madrid – Sevilla

En runde hvor begge lag skal og må ta 3 poeng, mens samtidig-Real har rotet litt, Barcelona ikke helt overbevisende på bortebane…avhengig av kampene foran tipper jeg at Barcelona her enten er foran Real MAdrid eller 1 poeng bak, full skjerpings for begge lag altså. Dersom Sevilla på dette stadiet er i en tett kamp om spill i Europa skal de ikke undervurderes, men samme kan jo sies om lag som er i fare for å rykke ned også.

Runde 37
Athletic de Bilbao – Real Madrid
Barcelona – Málaga

Her tror jeg avgjørelsen faller. Dersom Real har havnet bak Barcelona-eller bare 1 poeng foran til denne kampen er det her Barcelonas mulighet ligger. A.Bilba borte er en vanskelig kamp, særlig på slutten avs esongen når viktige plasseringer skal sikres, og Bilbao vil nok gjerne ha Europamoro neste sesong også. Barcelona med enkel hjemmekamp her, alt annet enn 3 poeng er skandale og jeg tror-at enten så går de forbi Real denne runden eller så sikrer de gullet!

Runde 38
Real Betis – Barcelona
Real Madrid – Mallorca

Siste runde, i utgangspunktet enkel motstand for begge lag, men så er det dette med lag som kanskje spiller med kniven på strupen….selvsagt vanskelig å spå på dette tidspunkt. Jeg tror at det laget som leder Primera foran denne runden tar 3 poeng og vinner.

Min konklusjon?
Vinner Primera Division 2011/2012 blir Barcelona. De vinner El Clasico og Real vil tape poeng i bortekamp, enten mot Atletico MAdrid, Ath.Bilbao eller begge noe som avgjør serien til Barcelonas fordel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Atletico Madrid-Real Madrid primera 11.april 2012 | Fotballmoro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.