Villarreal-Barcelona 1.mai

Barcelona supporter på Karmøy

Barcelona fan

Drakt er kjøpt hos
Det kule flagget hos Supportersplace for litt over en hundrelapp
Skjerfet fikk jeg i gave av en kollega og felles BArcelona-fan som kjøpte det til meg i Barcelona hvor hun kommer fra 🙂

ETTER KAMPEN
Utrolig herlig 1-4 seier  igår!! Veldig viktig-ikke bare fordi vi nok må vinne alle kampene igjen for å ta gullet men fordi man måtte få igjen gleden og selvtilliten etter Inter-kampene. Målet til Bojan var FANTASTISK forøvrig, vi MÅ ikke bytte ham bort selv om det er mot Villa!! Vi kan heller kvitte oss med Hleb,Zlatan og Henry, Pedro-Messi-Bojan må beholdes!

*******

Primera Division
Lørdag 1.mai kl 22:00
Kampen sendes på Canal+
eller du kan registrere deg gratis hos UNIBET og se kampen på web-tv. Der kan du også se alle de andre kampene i Primera hver helg.

Det er 4 kamper igjen i Primera og de er viktige alle sammen. Real MAdrid kommer halsende 1 poeng bak Barcelona og med enkel motstand i sine siste kamper kan vi forvente at de klarer 12 poeng- da må altså BArcelona ha det samme. Og det begynner med en kinkig bortekamp mot Villarreal sent på lørdagskvelden altså. Xavi ryktes å være usikker til kampen-samme med Busquets, og med Iniesta ute er det en svekket midtbane man har med seg til ubåten.

Villarreal ligger forøvrig på en 6.plass og kan med flaks være med å kjempe om 4.plass og Champions league kvalifisering, de har altså mye så spille for! Villarreal er forøvrig sterke hjemme med sine 12-3-2 mot Barcelonas 11-5-1 borte….. vanskelig kamp altså!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Villarreal-Barcelona 1.mai

  1. Herlig kamp av Messi og Bojan! Man kan jo bare undre på om Zlatan forstår hvorfor han starter på benken…?

  2. Ja MAllorca er jo ofte flinke til å ta poeng hjemme mot topplagene 🙂 HAdde vært fint med 4 poengs luke men det skjer nok ikke denne helga.

  3. Glem ikke ikke at Real Madrid har Mallorca borte. Den kan forhåpentligvis de rødkledde ta 😉 Men det blir en vanskelig kamp i kveld uten tvil.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*