Video:Barcelona skulle hatt straffe!

Gårsdagens storoppgjør i Champions League kvartfinale 1.kamp på San Siro ble en relativt «kjedelig» og ihvertfall målløs affære. Etter kampen er det store samtalee,net-skulle Barcelona hatt straffe? Jeg mener klart ja!

Situasjon 1: (46 sek ut i videoen):
Sanchez tas av Abbiati(keeper)-kontakten er ikke diskutabel, spm er-oppsøker Sanchez Abbiati for å få straffe? Noen mener også det er et poeng her at Sanchez antageligvis ikke ville nådd ballen før den gikk ut uansett. Jeg er litt usikker på hva regelboka sier om det men slik jeg ser det er venstrefoten til Sanchez i den naturlige bevegelsen dersom han skal jakte ballen-hans jobb er ikke å unngå keeper, men å ta ballen. Det er Abbiati som oppsøker fot dersom man skal si det sånn. Problemet her er jo at Sanchez åpenbart overspiller etter å ha vært i kontakt med Abbiati- og jeg tror enkelt og greit det er derfor det ikke blåses straffe. Undøvendig av Sanchez-dog etter min mening straffe-men jeg skal ikke påstå den er soleklar….

Situasjon 2(2:10 ut i videoen):
Puyol holdes i trøya på corner-denne er etter min mening soleklar, dommer ser det-og at det ikke blåses er for meg helt uforståelig. Riktignok slippes taket i drakten til Puyol før han når ballen, men det er jo ingen tvil om at han holdes i trøya for å ødelegge hans heading like i etterkant. Dommertabbe og surt for BArcelona.


VIDEO

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*