Van Der Vaart-nøkkelen til Tottenhams videre suksess?

Tottenham Hotspur

Tottenham

VAn der Vaart var idag tilbake etter en måneds skadefravæ og viste hvorfor han er blitt Tottenhams fansens yndling etter overgangen i sommer. HAn scoret begge målene i 2-1 seieren borte mot Aston Villa, og er med det på 8 mål på 12 kamper, imponerende 0.67 i snitt.
HAn har også 5 assist og er totalt Tottenhams viktigste spiller, og han har Premier Leagues beste poengsnitt (1.08) sålangt i sesongen. Slik jeg ser det er Vaart like viktig for Spurs som Tevez er for City!

VdV blir etter min vurdering helt avgjørende for Tottenhams resultater denne sesongen, og skal de kjempe om Champions League deltakelse denne sesongen er de helt avhengige av at VdV holder seg skadefri mesteparten av sesongen. Problemet er selvsgat at VdV som så mange andre briljante nederlendere lider av akutt glassankel og langt fremskreden knesvikt. Listen over geniale nederlanske vinger/spisser med skadeproblemer er lang som et vondt år, men utenom VdV kan jo Robben og Sneijder nevnes.

Fotballmoro.no krysser fingrene for at VdV holder seg skadefir, for Tottenham er blitt et VELDIG underholdende lag å følge, særlig MED VdV på banen!

Kjøp Tottenhamdrakt her

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Van Der Vaart-nøkkelen til Tottenhams videre suksess?

  1. KAnskje med unntak av Chelseas når LAmpard e tebake, blir spennande å se ikveld!

  2. VDV sammen med Bale, Lennon og Modric må jo vær englands beste midtbane!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*