Uffda Liverpool…..


Oppdatering 14.mars
Torres truer nå med å forlate Liverpool og Anfield dersom laget ikke blir forsterket før neste sesong. Jeg kan godt forstå Torres, han er i sin beste alder, er en av verdens beste spisser og vil være med og vinne trofeer-ikke bare med Spania men med klubblaget også.
*****
Liverpools mandags-mareritt fortsetter, tror de har 5-6 mandagskamper på rad nå uten seier. Og et tap mot svakt plaserte Wigan var ikke akkurat det Liverpool trengte i kampen om den uhyre viktige 4.plassen. Dette var Liverpools 12.kamp mot Wigan- og det første tapet- det sier det meste om en klubb i krise. Tapet var heller ikke ufortjent, Wigan hadde flere gode sjanser og det kunne like gjerne endt 2-0 som 1-1 selv om Liverpool presset på i siste del av kampen. Liverpool spillerne klarte også dra med seg hele 5 gule kort fra kampen, bla fikk både Torres og Gerrard gult kort.

Sjekk tabellsituasjonen HER

Slik det ser nå skal Liverpool slite med å få den viktige-og innbringende 4.plassen som gir Champions League spill. City, Villa og Spurs har alle bedre utgangspunkt, med kun 9-10 kamper igjen… og hva da? Økonomien er svekket allerede, bla etter flere bomkjøp. Eierne er man ikke fornøyde med, spillerstallen er for svak og uten CL spill faller inntektene kraftig. Jeg har sagt det før og sier det igjen- Benitez har fortsatt en jobb KUN fordi han blir for dyr å kvitte seg med…

Hva tror du- Sitter Benitez ut sesongen???

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Uffda Liverpool…..

  1. Spurs har heng på 4.plassen enda 🙂

  2. Sweet for Spurs 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*