Trekning gruppespill Champions League 2012/2013

Da er gruppene trukket og det ble som vanlig- noen skikkelige godbiter (SJEKK GRUPPE D!!), Manchester United er heldige med trekningen og Barcelona må reise «halve jorden rundt» for å slåss med russiske bjørner i vinterkulda. Lite nytt under solen altså! Vi gleder oss- her er gruppene, med mine favoritter og korte kommentarer til. Kom gjerne med innspill, sure oppgulp eller en fotballvits i kommentarfeltet!

Gruppe A:
Porto
Dynamo Kiev
Paris St. Germain
Dinamo Zagreb

Vanskelig gruppe å spå- PSG fremstår vel som det mest etablerte av lagene her men denne er en åpen gruppe-kan BAsel gå videre fra en gruppe med MAnUtd kan alle disse lagene gå videre fra denne gruppa. Holder en knapp på PSG og Porto dog-mest erfaring og mest stabile over tid…

Gruppe B:
Arsenal
Schalke
Olympiakos
Montpellier

Artsenal og Schalke store favoritter her og bør gå videre, men hvem skal egentlig score for Arsenal? Blir spennende å se….

Gruppe C:
AC Milan
Zenit St. Petersburg
Anderlecht
Malaga

Milan kanskje største favorittene sammen med BArca etter trekningen nå, men hvem følger de? Zenit begynner å få litt erfaring nå-spennende lag, men Malaga har imponert til tider i 2012…Anderlecht blir for lette her. Tipper Milan og Malaga, litt på håpet.

Gruppe D:
Real Madrid
Manchester City
Ajax
Borussia Dortmund

OUCH! Det er gruppa si det, denne blir knalltøff! Real MAdrid må bli favoritter, City sviktet i Europa ifjor…skal vi være dristige og tippe at den sovende kjempen Dortmund med sine elleville 80 000+fans kan dra dette i land og følge Real? Jeg gjør det! Real Madrid og Dortmund videre!

Gruppe E:
Chelsea
Shakhtar Donetsk
Juventus
Nordsjælland

Chelsea og Juventus videre-alt annet er skandale…

Champions League

Champions League

Gruppe F:
Bayern München
Valencia
Lille
BATE

2012 finalist Bayern favoritt i denne gruppen, etterfulgt av Valencia, tror både Lille og BATE blir for lette her.

Gruppe G:
Barcelona
Benfica
Sparta Moskva
Celtic

Bortsett fra en kjip tur til Moskva på vinteren kunne BArca knapt vært mer heldiuge med trekningen, og jeg tror de tar Benfica med seg videre fra denne gruppen.

Gruppe H:
Manchester United
Braga
Galatasaray
CFR Cluj

Manchester United heldige med trekningen igjen gett, overrasket?? Med seg videre tar de med seg…hvem som helst, its anybodys guess here…skal jeg tippe en overraskelse fra Portugal? Ja det gjør jeg, tipper ManUtd og Braga videre altså!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.