Tippe på nett

dollarMange liker å tippe på oddsen,tippekupongen eller spille casino på nett. Dessverre har norsk tipping foreløpig en håpløs nettjeneste som betyr at man i stor grad må bruke utenlandske spilltjenester på nett. De fleste spilltilbydere har også gode bonuser for å få nye kunder, og her kan det være mye å hente. Det som er litt lurt er å sjekke rundt hvem som har best bonuser, og hvem som har best rykte, det er ikke alle som har rent mel i posen. Generelt vil jeg si at de største selskapene har jeg aldri hatt problemer med når det gjelder f.eks uttak, det lønner sge å være litt mer forsiktige med ukjente selskaper.

Noen tjenester er bygd opp for Nordmenn og de ser man ofte reklame for på norske tv-skjermer også fordi de sendes fra utlandet og omgår lovforbudet mot markedsføring av slike spill. Det kan være en endring på gang her fordi EU/EØS er ikke så begeistret for slike særlover som Norge har på dette ormådet…. Det finnes også sider som hjelper deg å velge hvem du vil spille for. I tillegg fokuserer nettsidene på forskjellige felter, noen fokuserer f. eks. mer på sportsspill og noen andre på spilleautomater. Når man skal spille lønner det seg å sjekke littt rundt og være kunde hos flere, litt flere free-spins, litt bedre odds på borteseier…slike detaljer kan avgjøre om du går i pluss eller minus i det lange løp….

Husk å spille med måte, ikke tap mer enn du har råd til og ha fokus på at dette skal være billig moro, ikke noe du skal satse økonomien din på!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.