Tabelltips Tippeligaen 2014

I god tradisjon tipper fotballmoro.no tabellen for Tippeligaen også i 2014- antar jeg kommer til å bomme voldsomt også i år-men slik er nå en del av moroa! Blir litt mye å skrive om alle lag-men litt vurderinger kommer under tabelltipset:

Fotballmoros tabelltips for Tippeligaen 2014:
1: Rosenborg
2: Molde
3: Strømsgodset
4: Haugesund
5: Viking
6: Brann
7: Odd
8: Lillestrøm
9: Start
10: Sandnes Ulf
11: Vålerenga
12: Aalesund
13: Bodø Glimt
14: Sogndal
15: Sarpsborg 08
16: Stabæk

Vinner:
Rosenborg er «alltid» med der oppe, og i motsetning til f.eks Strømsgodset mener jeg de kommer styket til denne sesongen, og jeg tenker da selvsagt på Riski og Gamst Pedersen, de har ikke solgt/mistet spillere fra en antatt førsteellver før sesongen. Dersom Nicke leverer og Gamst får dreis på innlegg og frispark tror jeg det blir et etterlengtet gull til Trøndelag igjen i 2014.

FKH:
Haugesund er «mitt» lag og de klarte en aldeles strålende 3.plass ifjor, Deres beste sesong noensinne. Har beholdt mye av laget, men vil nok merke tapet av Bangura. Har hentet noen spennende spillere, tenker da særlig på Torbjørn Agdestein fra Inverness og Tony Mawejje fra Islandsk fotball. Skal holde hardt å forsvare medalje, men med gode resultater hjemme og en bedring borte slik man så ifjor tror jeg de kan være med å kjempe om medlaje i år også. Veldig avhengige av Gytkjær på topp dersom det ikke løsner litt for f.eks Engblom.

Nedrykk:

Stabæk tror jeg blir for lette i opprykksesongen, og jeg tror også Sogndal eller Sarpsborg rykker ned denne sesongen. Bodø Glimt tror jeg leverer nok hjemme til å beholde plassen.

Lykke til med ny sesong alle sammen 🙂

Fh Haugesund

FK Haugesund

Terminlisten for Tippeligaen 2014 her

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.