Serie A avgjøres 6.mai 2012

Med 2 runder igjen handler mesterskapet i Italia om 2 lag- Juventus og Milan, to av de store i Italiensk og Europeisk fotball. Før denne runden leder Juventus med et poeng på Milan- la oss se på kampene som gjenstår:

6.mai
Cagliari-Juventus
Inter-Milan

13.mai

Juventus

Juventus

Juventus-Atalanta
Milan-Novara

Det er ingen tvil om at Milan har det vanskeligste programmet, og da tenker jeg på denne runden. Inter Milan «borte» er den vanskeligste kampen av de 4 og en av de vanskeligste statistisk sett for Milan. Inter har dessuten mye mer enn by-æren å spille for, med 2 seire kan de faktisk klare CL plass, og det er noe vi alle vet betyr utrolig mye for en klubb av Inters størrelse. «Hatkampen» er en av de største derbyene i verden og slike kamper er aldri lette å forutse!

Juventus derimot har overkommelige Cagliari borte imorgen, ikke helt ueffent ettersom Cagliari må ha 1 poeng på sise siste 2 kamper for å være helt sikker på å bli i Serie A, men det er kun teori, de har berget plassen allerede vil jeg tro ettersom Lecce må¨vinne hjemme mot Fiorentina og borte mot Chievo for å kunne komme a poeng med de.

Da står vi altså igjen med at Serie A avgjøres denne runden-og jeg tror det vipper Juventus sin vei, jeg tror ikke Milan tar 3 poeng borte mot Inter, og da er Juventus mestere med uavgjort/seier idag og seier i den enkle hjemmekampen neste runde-evt kan de bli seriemestre allerede idag med seier og Milantap-også en meget sannsynlig avgjørelse. Den gamle damen kan fortsatt danse!

Og før jeg glemmer det FORZA DEL PIERO!!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.