Real Madrid-Barcelona 1-1 16.april

FC BARCELONA

Da er den første av 4 kamper mellom gigantene unnagjort og Barcelona er nok mest fornøyd med uavgjort. Det er fremdeles 8 poeng mellom lagene med 7 kamper igjen og Barcelona har nå gullet i lomma mer eller mindre. Kampen igår var ikke i nærheten av 5-0 kampen ifjor underholdningsmessig, men spennende var det som alltid mellom de to lagene.

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Real Madriddrakt her

KAmpen ble målløs bortsett fra et straffemål til hvert av lagene, etter min vurdering var begge straffene korrekt idømt. Etter kampen er det stort sett 2 dommeravgjørelser som diskuteres:
1. Skulle Villa hatt straffe i første omgang?
2.Skulle Alves hatt rødt kort når han laget straffen?

Min vurdering:
1. Straffe hadde vært strengt dømt om ikke direkte feil. Villa er først på ballen, men han er allerede på vei ned for å nå den ballen og det er tvilsomt om han hadde klart å holde seg på bena selv uten inngripen fra Casillas. Korrekt dommeravgjørelse, men kunne gått begge veier.

2.Rødt kort til Alves hadde vært strengt. Situasjonen er ikke direkte sammenlignbar med det røde kortet som ble gitt på andre siden av banen, selv om det er likheter også.

Alt i alt utjevner de to hverandre litt-begge er vanskelige situasjoner hvor man kan si at den ene vippet i fordel Real, den andre i fordel Barcelona. Det spørs om ikke straffe til Villa i første omgang hadde betydd mye mer for kampen enn et evt rødt til Alves, så jeg tror ikke Mourinho skal være altfor misfornøyd…..

MEDIA
vg svd vg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Hva gjorde du i dag ...

Leave a comment

Your email address will not be published.


*