Real Madrid-Atletico Madrid 7.november Primera Division

Real Madrid-Santiago Bernabeu

Real Madrid-Santiago Bernabeu


Når: Søndag 7. november Kl: 21:00
Hvor: Santiago Bernabeu
TV: Canal+ Fotball/Canal+ Sport HD

Du kan registrere deg gratis hos UNIBET og se kampen på web-tv. Der kan du også se alle de andre kampene i Primera hver helg.

Kommentator Andreas Stien-Leenderts:
Serielederne har funnet rytmen under Mourinhos ledelse og kritikken mot lagets angripere har stilnet. Atlético Madrid er som vanlig ustabile. I et byderby kan alt skje, sies det. Ja, det vil definitivt bli en artig kamp, men det vil være på grensen til sensasjon om gjestene henter med seg tre poeng her. Jeg gleder meg uansett som en unge til å sitte ringside med Lars Tjærnås og kommentere dette.

Den 147. utgaven av El Derbi madrileño går av stabelen søndag kveld. Historisk sett har Real Madrid et godt overtak, som bare har blitt styrket de siste sesongene. Atlético Madrid har ikke slått storebror på 17 kamper – nærmere bestemt 1999, og tapte begge forrige sesongs oppgjør med 2-3. Real Madrid topper tabellen med ni poeng ned til byrivalene, og selv om Sergio Agüero vil forsøke å stikke kjepper i hjulene for rivalen i sin 150. kamp for Atlético Madrid, blir det trolig en for tøff oppgave for Atletico….

Antatt lag Real Madrid:
Casilla
Ramos – Pepe – Carvalho – Marcelo
Khedira – Alonso
Di Maria – Øzil – Ronaldo
Higuain

Kjøp Real MAdrid drakt her

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.