Oppsummering 4.runde Tippeligaen 2011

Fh Haugesund

FK Haugesund

Nå har ting stabilisert seg mer og det var ingen virkelige overraskelser denne runden-med forbehold om RBK-kampen mandagskveld forøvrig. TL toppes nå av Start, Godset og Tromsø og det er jo fremdeles noe overraskende ettersom det tross alt er spillt 4 runder nå- og Rosenborg og Viking ligger på nedrykssplass 🙂

FK Haugesund 3-3 Brann
God underholdning på fredagskampen, ihvertfall første omgang! Ny rekord for tidlig scoret mål (11 sekunder) og to lag som ville score og spille mål store deler av kampen. FKH vil til en viss grad si at de ble dømt fra en seier her, men uavgjort er greit etter kampen synes jeg. FKH beholder sin gode hjemmestatistikk, kun 1 tap siden de rykket opp ifjor er meget sterkt.

Start 4-0 Viking
Utklassing av makrellstimen på lørdag, Årst i godform med ben,hender og hode og Viking må sette seg ned og se på hva de gjør feil-de har gode spillere men ikke godt spill….. Dersom Start klarer holde på den offensive positive fotballen kan de fort havne på medalje i år!

Molde 3-2 Stabæk
Stabæk er ikke lette å bli kloke på i år, et lag man definitivt bør holde seg unna på oddsen med mindre man spiller på 2+ mål….. Endelig en seier for Solskjær, den var nok etterlengtet. ANgan virker å ha funnet ut hvordan han skal omsette sjansder i mål, det kunne Hønefoss trengt ifjor stakkars-men fint for Molde, han er en god spiss!

Odd 2-2 Aalesund
Skuffende for Odd dette, de burde ha 3 poeng i disse kampene skal de henge med øverst. Positivt for Odd at Frode Johnsen er kommet igang, 2 mål igår og han kan bli en viktig brikke for Odd denne sesongen, uten tvil. Phillips er Rekdals viktigste spiller til nå i sesongen.

Sogndal 0-0 Tromsø
Tromsø heldige som fikk med seg poeng fra Fosshaugane, Sogndal var best. Tromsø har en egen evne til å ta med seg poeng i slike kamper og det kan fort hjelpe de langt opp på tabellen i år igjen, på tross av lite ressurser og en litt kjedelig spillestil.

Strømsgodset 5-2 Sarpsborg08
Den harde virkelighet har truffet Sarpsborg og det blir nok en overlevelseskamp herfra og ut tror jeg. Godset spiller VELDIg attraktiv fotball, offensivt og teknisk med mange unge spennende spillere som bidrar. KAmara burde sikret hattrick , og også Aas hadde 2 mål med mulighet for 3-stor underholdning! Sarpsborg skal ha for innsatsen også, de gikk fra 3-0 til 3-2 på noen minutter i 2.omgang og skapte ny spenning i kampen.’

FÅ PONDUS RETT I POSTKASSEN! BESTILL HER

Vålerenga 1-1 Lillestrøm
Det ble aldri helt storkampen vi ønsket oss sist på søndagen, men nerve er det jo alltid i disse oppgjørene. Alt i alt var uavgjort helt ok og begge lagene er vel litt fornøyd med at de ihvertfall ikke tapte mot erkerivalen….. Et par av profilene var ikke helt på topp, noe som ikke er uvanlig når det rapporteres om mange speidere fra Europa før kampen starter….

Fredrikstad 2-0 Rosenborg
Krisen er et faktum for trønderne etter den svakeste seriestarten siden de rykket ned i 77. En perle av Tarik E. ga FFK den starten de trengte og etter det produserte trønderne nada bortsett fra en heading fra Holm som var stang ut. Hva har JAnne gjort med laget til HAmren/Eggen???

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.