Oppsummering 1.serierunde TL 2011

Tippeligaen

Tippeligaen

Kjapp liten oppsummering av første serierunden fra Fotballmoror- mandagskampen legges til mandagskveld/tirsdagsmorgen.

Sarpsborg08 3-0 Molde
Sterkt og overraskende resultat for Sarpsborg. Ingen stor overraskelse at S08 slår fra seg hjemme men 3-0 mot et Modlelag med mye ressurser i sving denne sesongen og som de fleste tipper høyt oppe, det var bra! Molde hang vel bedre med enn resultatet kan tilsi men det hjelper ikke mye på poengfangsten det….

Viking 0-2 Vålerenga
2 av medaljekandidatene dette og et MEGET sterkt resultat for Vålerenga som stillte med et par skader på sentrale spillere som Luton. Viking har ikke levert som de skal siste sesongene og med denne starten vil jeg tro det ikke går veldig lang tid før kravet om ny trener dukker opp…..

Odd 0-2 Start
Sterk borteseier av Start, litt skuffende av Odd hjemme dette men ingen stor overraskelse heller-begge lag varierer mye.

Godset 2-1 Sogndal
Godset med oppskriftsmessig seier mot nedrykkstippede Sogndal.

Tromsø 2-0 Haugesund
Som i 2010 ble det 2-0 tap borte mot Gutan for heltene fra Sildabyen, ikke særlig overraskede dette heller, da Tromsø er meget sterke hjemme mens FKH suger eselballe borte stort sett. Rushfeldt 1 mål nærmere rekorden til brattbakk nå, må si jeg unner ham den rekorden faktisk.

Stabæk 0-7 Lillestrøm
Ja, det er nestenh så man må kikke en ekstra gang for å se om det stemmer, 7-0 tap hjemme for Stabæk i førse serierunde, mot svakt tippede LSK. Det er et katastrofalt resultat, og det merkeligste er jo at Stabæk var det førende laget store deler av kampen…men LSK med Ujah i spissen plukket de fra hverandre med den ene flotte kontringen etter den andre. Det kan fort ha vært sesongens mest målrike kamp OG største seier vi fikk i Telenor Arena igår……

Brann 2-1 Rosenborg
En aldri så liten bombe dette også, Brann spådd på nedrykk eller nesten nedrykk av de fleste, så slår de største favoritt RBK i første kamp-slikt setter en spiss på det må jeg si! Og resultatet var ikke ufortjent heller, og RBK våkner kanskje litt av sitt første tap på over 30 seriekamper? For tapet av Demidov-Annan-Iversen vil bli merkbart for RBK og de må heve seg dersom de skal unngå flere slike tap…..

Aalesund 1-2 Fredrikstad
Sterk borteseier mot Aalesund for FFk som er tilbake i TL igjen-en god start og kampen viste at FFk har flere spennende spillere, kanskje blir det FFk som overrasker av de nyopprykkede?

Terminliste 2011 Tippeligaen

Fotballstream

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

3 Comments on Oppsummering 1.serierunde TL 2011

  1. Partylegenden // 29/03/2011 at 10:33 pm //

    hehe, den er grei.

  2. Nja-det er Barcelona som er mitt lag men FKH er det lokale laget så det følger jeg litt ekstra 🙂

  3. Partylegenden // 29/03/2011 at 2:29 pm //

    Just wondering… har du klubbtilhørighet noe sted? 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.