Norge-Slovenia VM kvalifisering 11.september

Kjøp Norges landslagsdrakt her

Hva:VM 2014 kvalifisering gruppe E
Hvor:Ullevaal
Når:11.september
Kampstart:20:00
TV kanal:TV2

Allerede tirsdag er det kamp 2 i kvalifiseringen til VM 2014 og Norge fikk en forferdelig dårlig start igår med 2-0 tap borte mot Island-et lag vi burde slå! Slovenia fikk heller ikke noen drømmestart med 2-0 tap hjemme mot Sveits. Det antas at kampen om 1.plassen vil stå mellom Sveits og Norge, og med 3 poeng å ta igjen allerede er det ikke noe å diskutere- Slovenia MÅ slås hjemme ellers er kvalifiseringen nesten over før den har begynt. Sveits har en «enkel» hjemmekamp mot Albania og med 5/6 poeng bak etter 2 kamper vil skipet til Brasil allerede ha løsnet fortøyningene før vi er på kaia.

Vi begynte kampen på Island bra men etterhvert slapp vi Island til og et enkelt mål imot ødela rytmen i laget-etter det ble vi jagende, fant ikke løsningene mot et godt Islandsk midtstopperpar og endte med alfor mange pasningsfeil. Å slå en 20m pasning skal være elemntært på dette nivået, forferdelig å se at spillere ikke klarer å få det til i kamp!

Jeg syns bla Tarek og King gjorde en god figur og syns kanskje Drillo kan legge om til en 4-4-2 formasjon med Moa-King på topp, evt en 4-5-1 med Moa på topp og Tarek og King på kantenbe. Og VÆR SÅ SNILL- bytt ut BHR med Markus Henriksen….


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.