Milan-Tottenham Champions League 15.februar

Tottenham Hotspur

Tottenham

Når: 15 Februar, 20:45
Hvor: San Siro, Milano
Turnering: Champions League
TV: Viasat Sport

Tottenham:
Tottenham ligger på en femte plass i PL med sine 44 poeng. Laget står med 12 seiere, 8 uavgjort og 5 tap i serien, noe som gir en målforskjell 35-27. Tottenham klarte seg meget bra i gruppespillet og havnet på førsteplass foran Inter. Modric og BAle er begge usikre, særlig tap av Modric vil være en stor svekkelse for Spurs, han har vært EMINENT denne sesongen!

Mulig lagoppstilling Tottenham:
Gomes –
Hutton – Gallas – Dawson – BAE –
Lennon – Modric – Palacios – Bale –
VdV –
Crouch

Kjøp Tottenhamdrakt her

Milan:
Milan har lenge ligget på toppen av tabellen i Serie A og leder fortsatt tabellen med sine 49 poeng, 3 poeng mer enn Napoli som har overrasket stort denne sesongen. Milan har vunnet 14 kamper så langt i serien og tapt 3, mens 7 har endt uavgjort, det gir en målforskjell på 40-19. De rød-sorte fra Milano har slitt med skader den siste tiden og utrolig nok har 12 spillere vært ute av laget, men nå ser det ut som mesteparten kommer til å rekke denne viktige kampen mot Tottenham. Nesta, Boateng, Abate, Pirlo, Gattuso, Flamini, Antonini er alle tilbake, mens Seedorf, Zambrotta, Inzaghi, Legrottaglie, Ambrosini og Strasser er alle fortsatt skadet og mister også trolig kampen.

Usikker på Milans lagoppstilling pga mange spillere på vei tilbake fra skade…..

Fotballmoro tipper:
Hjemmeseier-Milan er meget sterk i hjemlig serie og solide hjemme, Tottenham har ikke vært på dette nivået på maaange år og kommer nok til kort her. Men det trenger ikke bli ille, og det skal spilles 2 kamper….


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Milan-Tottenham Champions League 15.februar

  1. Tror uansett det blir en meget underholdende kamp! Men får virkelig håpe Bale spiller, da han nok har satt en støkk i italienere etter kampen mot Inter

Leave a comment

Your email address will not be published.


*