ManU og Lyon videre!

Champions League

Champions League

Så fikk vi en SKIKKELIG skrell før kvartfinalene da- Lyon slo ut det spanske Kongelaget Real Madrid med 2-1 sammenlagt etter 1-0 hjemme og 1-1 på Santiago Bernabeu. Som BArcelona mann er det ikke fritt for at gleden over at Real AMdrid for ørtende år på rad er slått ut før kvartfinalene kiler i magen!

Men la oss først svinge innom Old Trafford og kampen mellom MAnchester United og Milan- Milan hadde et vanskelig utgangspunkt etter 3-2 tap hjemme- de måtte altså score minst 2 mål og vinne kampen… ManU hadde en i utgangspunktet en defensiv lagoppstilling, med 4-5-1…men når den ene er Wayne Rooney betyr ikke det så mye. Milan var aldri i nærheten ikveld og det hele endte med et pinlig 4-0 tap etter to mål av Rooney, et av park og et av Fletcher. 7-2 sammenlagt og ManU var kvitt Milan komplekset! ManU til kvartfinale altså!

I Spania derimot var utgangspunktet langt mer åpent- Lyon hadde riktignok med seg 1-0 fre hjemmekampen men et Real Madrid som har bøttet inn mål i det siste var favoritter før kampen. Ronaldo sørget for at det startet oppskriftsmessig og ga Real 1-0 ledelse etter drøye 5 minutter- men så sa det stopp. Og når Pjanic ga Lyon 1-1 etter 75 minutter begynte alvoret virkelig å gå opp for spillerne i hvitt. Real Madrid jobbet på, men klarte ikke trenge gjennom Lyons kompakte taktikk, og når kampen ble blåst av var det bare dårlige avslutninger fra Lyon som gjorde at de ikke gikk av banen med tap. Real Madrid ute altså-etter å ha brukt 2.5 milliarder for å igjen være på topp i Europa. Jeg klarer ikke annet enn å flire litt. Det ER ikke alltid pengene det står på, og to av storkjøpene- Ronaldo fra ManU og Benzema fra Lyon må se sine tidligere klubber i kvartfinalene….

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.