Manchester fosser videre

Manchester United Old Trafford

Manchester United Old Trafford

Jupp, jeg skriver Manchester-som i flertall for både City og United står med full pott etter 4 kamper og deler førsteplassen i PL sålangt denne sesongen. Ikke bare har de vunnet 4 kamper på rad begge to men målforskjellen er også meget bra, med United foran med sine 18-3, men City er ikke mye dårligere med sine 15-3. Faktisk en utrolig bra start av begge lag, og mye skyldes lagenes toppscorer, hhv Rooney med 8 mål på 4 kamper og Aguero OG Dzeko med 6 mål hver på hhv 4 og 3 kamper. Det kan bli morsomt i kampen om både serietittelen og toppscorertittelen i Manchester om dette fortsetter ut sesongen!

Kjøp Manchester Uniteddrakt her

Arsenal og Liverpool imponerte ikke i sine kamper, mens Chelsea holder følge med MAnchesterlagene 2 poeng bnak etter sin borteseier igår. Wenger fikk 3 poeng men 1-0 hjemme (litt heldig mål) mot Swansea er nok ikke rare beroligelsen for Londonlaget som sliter med 1-1-2 på sine 4 første kamper. Liverpool tapte overraskende borte mot Stoke etter å ha begynt sesongen bra.
Tottenham fikk en sterk borteseier med 0-2 mnot Wolves, Ade scoret i sin første kamp for klubben-Spurs kan klare seg godt dersom han fortsetter å score jevnt, da de spiller god fotball.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*