Kjapp oppsummering 3.runde tippeligaen 2010

Tippeligaen

Tippeligaen

MYE mål og fine kamper idag, slik kan det godt fortsette!

Start-Molde 1-1
Bolanos(Start),Holm(Molde)
Molde har kun dette ene poenget etter 3 kamper og har skuffet stort, mens Start enda ikke har tapt og er nok fornøyd med 5 poeng etter 3 runder.

Aalesund-Stabæk 2-2
Åarøy,Olsen(Aafk) og Dikserud&FArnerud(Stabæk)
Poeng igjen til Aalesund, selv om det røk 2 på overtid. Aalesund leder(delt) tabellen og har fått en knallstart, Stabæk var favoritt her og er nok ikke helt fornøyd.
KAn Aalesund holde presset oppe og kjempe om Europa-kvalifisering? Det hadde supporterne der fortjent synes jeg!

Lillestrøm-Hønefoss 6-0
2xKippe,Pedersen,Sundgot,Ujah,Elyonussui for LSK.
Som ventet fikk Hønefoss det tøft her, det er ikke bare i angrepet de sliter. LSK virker å ha bedre variasjon i angrepsspillet i år, det kan heve laget fra forrige sesongs begredelige plassering. Hønefoss null poeng sålangt og får det VELDIg tungt virker det som.

Odd-FK Haugesund 4-1
2xBentley,Brenne,Kovacs(Odd), Sørum(FKH)
FKH sitt første tap siden 22.september, ikke uventet kom det mot et meget hjemmesterkt Odd lag. Det sto 0-0 til pause men Odd scoret direkte fra avspark omtrent og styrte kampen etter det. FKH må løfte seg til neste hjemmekamp, de trenger en 3-poenger snart for å henge med over nedrykkskandidatene.

Strømsgodset-Viking 2-1
Berget,Pedersen(Godset), Ingelsten(Viking)
Tippeligaens hjemmelagekspert Strømsgodset med nok en hjemmeseier, denne gang over Viking. HAreide hadde nok håpet på en fortsettelse av spillet fra 4-0 seieren over Brann, men det ble bare nesten.

Tromsø-Kongsvinger 1-0
Rushfeldt(Tromsø)
Tam kamp mellom to av tippeligaens svakeste lag, veteranen Rushfeldt avgjør i sin jakt på Brattbakks scoringsrekord. Kongsvinger sliter og står som Hønefoss med null poeng etter 3 kamper…

Vålerenga-Rosenborg 0-0
Matta på Ullevaal må ta mye av skylden for at dette ikke ble den helt store kampen, mye sleivspark og sparking i gresset. Begge lagene med 5 poeng og uten tap etter 3 runder, og 2 poeng bak tabelltopp. Tror Rosenborg er mest fornøyde tross alt, Vålerenga hadde mesteparten av spillet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.