Fotballspillere som liker å gamble

Profesjonelle fotballspillere er en spesiell rase. De vier livet sitt til idretten sin. Holder seg i topp fysisk form så når helgen kommer er de klare til å levere seier foran tusenvis av forgudene fans.

John Carew

Det er avhengighetsskapende for disse gutta . En spenning som ikke kan erstattes . Den følelsen når ballen treffer baksiden av nettet er som ingen andre . Men for mange fotballspillere kan andrealinet fra gambling komme i nærheten. Vi tar en titt på noen av spillerne som har opplevd suksess både på banen og utfor.

Sir Alex Ferguson
Hans mest suksessfulle gamble kom i 1999 da han kastet innpå nordmannen Ole Gunnar Solskjær de siste ti minuttene av Champions League-finalen, men den tidligere Manchester United- manageren har også en stor interesse for hesteløp. Som eier i mange år har Sir Alex har hatt sin rettmessige del av vinnere inkludert ‘If I Had Him’, vinnerhesten på Kanaløyene i år.

Michael Owen
På nesten riktig høyde til å være en jockey , elsker Micheal Owen også racing. Som stamgjest på meccaene for engelske hesteløp, Newmarket og Ascot, har han hatt en relativ grad av suksess. I august 2013 hadde han sin største seier hittil med Brown Panther, hvor han plukket opp £ 56 000 i premie og Goodwood Cupen.

John Carew
En norsk legende, den tidligere Aston Villa spissen har langssomt gjort overgangen fra fotball til pokerspiller. I løpet av sin karriere har Carew spilt 91 kamper for Norge og har siden begynt å prøve seg i live turneringer. En gjenganger i online pokerrom , spillingen hans bærte frukter med en 3. plass i Las Vegas sist juli.

Gerard Pique
Med en World Cup , to Champions League , fire La Liga titler og en popstjerne kjæreste til å starte opp med, uansett hva Pique satser på vinner han. Nok en ivrig kortspiller, den 26 år gamle spanjolen kan regelmessig bli funnet spille poker utfor sesongen , og har selv plukket opp noen store gevinster i turneringer . I september 2013 kom Barcelona forsvareren på 19. plass i Estrella Poker Tour og plukket opp den nette sum av $ 30 000

Teddy Sheringham
Å være partner til Solskjær var ikke å gamble, men med årene har den vinnende spissen laget et navn for seg selv ved pokerbordene . Siden han begynte å spille live turneringer han har samlet inn over $ 335 000 i gevinst inkludert en imponerende femteplass i Vilamoura tilbake i 2010.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*