Fotballspiller jukset i poker med venner…

En dansk fotballspiller i toppdivisjonen ble for en stund siden fratatt statusen som visekaptein, etter å ha lurt flere venner/lagkamerater i poker…

Av og til kan man lure på hvor langt enkelte er villige til å synke for penger…. Jeg spiller poker med kompiser selv, ikke akkurat om de summene det her er snakk om men vennskapelige spill-og bare tanken på å snyte kompiser for penger….. På den annen side vil jeg tro at de som vil gamble for mer enn «fyrstikker» og involverer seg i organsiert ulovlig poker tar en liten risiko…

Da kan det være bedre med nettpoker f.eks hos Unibet , hvor selskapene holder nøye kontroll på spill og evt forsøk på juks. Min favoritt er Texas hold em da jeg synes dette er den mest utfordrende varianten. Jeg går stort sett i null, spiller med lave innsatser og koser meg med spillet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*