Fotballmoros oddstips Zenit vs Atletico Madrid CL 26.november

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spilalte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Zenit vs Atletico Madrid H odds 2.05 Bwin 350
Zenit vs Atletico Madrid H-1 odds 3.85 Betsson 100
Hulk score odds 3.0 Nordicbet 150
Hulk score 2+ odds 12 Betsson 75
Hulk score 3+ odds 101 Bwin 25

OBS TIDLIG KAMPSTART kl 18:00 på kanal Viasat fotball

Vurdering:
Zenit ligger på 2.plass i gruppen bak suverene AM med 1-2-1 foreløpig, hjemme to uavgjorte mot Asutria Wien og Porto. Hard kamp om den viktige 2.plassen i gruppen, med seier her er mye gjort i den retningen da Porto har AM borte siste kamp. Sliter også litt i hjemlig serie for tiden, leder serien der men har 0-1-2 siste 3 kampene. Sterke i hjemlig serie på egen bane med 7-1-1. Am har startet fantastisk denne høsten, i gruppespillet har de 4 strake seire og er gruppevinnere med 2 kampe rigjen. Også i primera går det så det suser, ligger på 2.plass med kun 2 poengtap, tap borte mot Espanyol og uavgjort borte mot Villarreal.

Skader/fravær:
Zenit: Ansaldi(D),Danny(A),Anyukov(D)

Atletico: Suarez(M),Turan(M), Villa(A), Costa(A), Tiago(M), Godin(D), Luis(D)

Atletico sparer halve førsteelvveren sin i denne kampen pga viktige kamper i primera fremover, de sender opp et lag som består av noen av de faste, benkepsillerne og noen som er hentet opp til troppen kun for denne kampen. Jeg tror bare 3-4 av spillerne som starter kampen vil ha mer enn 10 kamper fra før denne sesongen.

Konklusjon:
heltent Zenit hjemme i kalde Russland (meldt 1grad ikveld!!) mot et AM som er gruppevinne rog sender et «halvt lag», der ser jeg verdi i hjemmeseier selv om AM har imponert fletta av de fleste sålangt i sesongen.

Hulk:
2 mål 4 kamper CL
8 mål 12 kmaper russisk PL

REGNSKAP 2013
Spillt:119800
Vunnet:116840
TAP/GEVINST:-2960
TBP:98%

TV kanal og kampstart alle kamper CL 26.november 27.november

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*