Fotballmoros oddstips Underholdningsspill Real madrid vs Valladolid Primera 30.november

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Bale scorer første odds 5.75 Nordicbet 100
Bale scorer siste odds 5.75 Nordicbet 100
Bale scorer utenfor 16m odds 5.0 Unibet 100
Real Madrid over 10.5 bookingpoeng Unibet odds 1.72 300

Bale med 4 mål på 8 kamper i serien, men har løsnet VELDIG spillemessig i det siste. Når Ronaldo ikke er på banen vil nok han ta det meste av frisparkene rundt 16m også og vi så nylig hvordan han kan løse den oppgaven!

Real Madrid snitter 2.3 gule kort i serien og med Alonso, Ramos og pepe fra start (muligens ihvertfall) kan det fort komme et par kort selv mot antatt langt svakere motstand.

REGNSKAP 2013
Spillt:122300
Vunnet:118210
TAP/GEVINST:-4790
TBP:97%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*