Fotballmoros oddstips tomålsscorere 27.november

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spilalte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Benzema scorer 2 odds 7.5 Unibet 100
Bale scorer 2 odds 8.0 Unibet 100
Zlatan scorer 2 odds 4 Unibet 100
Cavani scorer 2 odds 6.0 Betsson 100
Aguero scorer 2 odds 4.0 Unibet 100
tevez scorer 2 odds 4.5 Unibet 100

PSG, Real Madrid, City og Juventus møter alle 3 idag lag som på papiret er betraktelig svakere på eget gress. Det er endel variasjoner i motivasjon og hvilke lag som sendes utpå men felles for alle 4 kampene er at de har potensiale til å bli kamper hvor hjemmelaget vinner solid mot svakere motstand. Nå vet vi av erfaring at alle disse ikke kommer til å innfri-det er bare å se på Chelsea og Porto igår for å se lag som ikke leverer som forventet. Jeg tror uansett at minst to av disse kampene kommer til å ende med solid hjemmeseier, og har tro på at noen av målscorerne som er i form om dagen kommer til å levere skikkelig.

Jeg har nesten konsekvent brukt Unibet her da de voider ved ikke start, noe som slik situasjonen er kan være viktigere enn noen tideler høyere odds, men alternativt kan man vente til lagene er klare og sette spill da-med en viss fare for at oddsen faller selvsagt.

REGNSKAP 2013
Spillt:121100
Vunnet:117710
TAP/GEVINST:-3390
TBP:98%

TV kanal og kampstart alle kamper CL 26.november 27.november

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.