Fotballmoros oddstips Manchester United vs Cardiff PL 28.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

MAnchester United vs Cardiff B odds 15.25 ComeOn 50
MAnchester United vs Cardiff UB odds 4.20 Betsson 150
Rafael får kort odds 4.25 Unibet 200
Campbell scorer odds 6.5 Bwin 200

Kampstart kl 20:45 på TV2 Sport Premium2

Dette blir moro- Ole Gunnar Solskjær returnerer til Old Trafford som manager for et annet Premier League lag….kan det bli bedre 🙂

Manchester United:
7.plass, 11-4-7 totalt, 3-02 siste 5. Hjemme har de 5-2-4, 2-0-3 siste 5 hjemme. Så dårlige har ikke ManUtd vært hjemme på «ørten» år….

Cardiff:
20.plass, 4-6-12 totalt, 0-1-4 siste 5. Borte har de triste 1-3-7, 0-1-4 siste 5 borte.

Siste innbyrdes:
24.11.2013 Cardiff City 2:2 (1:2) Manchester United

Skader/fravær:
Manchester United: Ferdinand(D),Nani(A), Carrick(M),Vidic(D)
Cardiff: TAylor(D),Mutch(M)

Stort OBS: Mye motstridende opplysninger om Rooney/Persie før denne, begge er visstnok «omtrent» kampklare, men svært usikkert om-og evt hvor mye-de spiller idag. Selvsgat svært avgjørende for spillene, dette slår begge veier. Oddsen på Cardiff vil stige/synke alt ettersom de er med eller ikke. Med litt fravær er det mulig at Mata starter allerede i denne kampen. Cardiff sine nye fra ManUtd-Fabio/Zaha er ikke klare for kamp idag.

Vurdering:
Dette må selvsagt anses som et langskudd, jeg tenker da på at Cardiff skal klare poeng- men jeg synes oddsen er verdt et lite forsøk. Selv om det ser trist ut i PL, særlig borte skal vi ikke glemme at Cardiff har fått litt hjelp med troen på seg selv med 2 borteseire i FA-cupen de siste ukene mot hhv Newcastle og Bolton. De er nok også klar over at å tape 4-2 på Etihad er betraktelig bedre enn mange andre lag har klart!

Rafael: Har «bare» 2gule/10 kamper men det er noe med spillestilen og temperamentet som lukter kort, her frister oddsen. I CL har han 1gult/3kamper, i CapitalOne 1gult/5kamper.

Campbell:
Scorer man mot City borte kan man score mot United borte i samme by, oddsen helt i grenseland dog. 5mål/22kamper sålangt.

REGNSKAP 2013
Spillt:168800
Vunnet:160880
TAP/GEVINST:-7920
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.