Fotballmoros oddstips Manchester City vs Viktoria Plzen

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spilalte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Manchester City vs Plzen H-2 odds 2.35 Nordicbet 250
Manchester City vs Plzen H-3 odds 3.75 Betsson 150

Kampstart kl 20:45 kanal Viasat Xtra 1

Vurdering:
Plzen er fortapt her med 4 strake tap i gruppespillet og 2-12 i målforskjell. Kjenne rikke laget godt nok men ser det flere steder skrives at trener vil rotere laget noe mtp seriespillet, motivasjonen her er nok nokså laber. Formen i hjemlig serie er god med 3 strake seire og de er sterke borte, men tsjekkisk serie og City borte er to forskjellige ting.

City ligger 3 poeng bak Bayern i gruppen- det er en liten fare for at med Bayern seier i kampen som starter kl 18:00 faller motivasjonen noe her, men jeg tror ikke det skal bety veldig mye uansett-City i kalasform hjemme og med seier her er 2.plassen uansett 100% sikker. Har 6 strake hjemmeseire i PL, med 26-2 i målforskjell eller deromkring, siste 2 hjemmekampene vunnet med 6-0 over Tottenham og 7-0 over Norwich. Litt roteringer på laget antar jeg men meget bred stall og sender ikke B-laget utpå her. Aguero i KANONFORM og jeg antar han starter her også.

For store innsatser kan man vente til laget er klart og Bayern kampen er ferdig før det spilles, men det kan bety endel endringer på oddsen…

Skader/fravær:
City: Kompany(D), Silva(M),Jovetic(A)
Plzen:Bystron(D)

Konklusjon:
Alltid litt skummelt å spille HC på lag som egentlig ikke trenger storseier og er antatt sterkere- men med flyten City har hjemme nå ser jeg egentlig ingen grunn til at de skal miste momentumet de har.

REGNSKAP 2013
Spillt:121100
Vunnet:117710
TAP/GEVINST:-3390
TBP:98%

TV kanal og kampstart alle kamper CL 26.november 27.november

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.