Fotballmoros oddstips målscorerspill 13.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Hertha Berlin vs Werder Bremen
Ramos score odds 2.55 Unibet 300
Ramos 2+ odds 6.5 Bet365 100

Werder sluppet inn 11 mål siste 4 seriekampene, sliter defensivt altså, slipper inn 2 i snitt denne sesongen borte (2.27 totalt snitt imot)

Ramos med 8mål/16kamper denne sesongen.

Montpellier vs St:Etienne
Hamouma score odds Unibet 5.25 200
Cabella score odds 3.30 Unibet 200

Montpellier har tunge fravær i forsvar til denne kampen, Hamouma 6mål/15kamper sålangt. Når det er sagt-fravær og litt slit bak hos gjestene også, slapp inn 3 forrige kamp så Cabella 6mål/16kamper får også en sjanse hos meg idag.

OBS- Unibet klart markedsledende på Hamouma, oddsen kan falle

REGNSKAP 2013
Spillt:133400
Vunnet:123860
TAP/GEVINST:-9540
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.