Fotballmoros oddstips målscorere 31.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Braunschweig-Dortmund
Lewandowski scorer odds 2.05 Bet365 300
Aubameyang scorer odds 2.25 Unibet 100

Dortmund ikke vært i nærheten av så gode som de var ifjor, men her møter de et lag som skal være av dårlige kvalitet. Vertene ligger på bunn i BL, har 2-1-6 hjemme, Dortmund på 3.plass før denne. Viktige poeng for gjestene altså. lewandowski kjenner vi alle til, har 11mål/18 kamper, da synes jeg odds over 2 er pent. Aubameyang har pene 9mål/17kampe rog får også en liten innsats her-har bare startet 12 av de 17 kampene.

Granada-Celta Vigo
El Arabi scorer odds 2.65 ComeOn 200

Bunnoppgjør i Primera, åpen kamp hvor jeg holder en liten knapp på hjemmelaget-bla pga El Arabi som har klart 7mål på 19kamper for et lag som ikke imponerer spillemessig.

PSG-Bordeaux
Zlatan scorer 2+ odds 3.0 Unibet 200
Cavani scorer 2+ odds 3.5 Bet365 200

PSG «bare» 3p foran Monaci nå og trenger 3p hjemme for å holde avstanden. Bordeaxu kommer på besøk uten sine 2 mestscorende spillere og jeg tror på grei hjemmeseier her. Både Cavani og Zlatan er kapable til å putte 2-og flere på rette dagen.

REGNSKAP 2013
Spillt:169400
Vunnet:160880
TAP/GEVINST:-8520
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.