Fotballmoros oddstips Luca Toni scorer 17.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Blir litt kort men:

Hellas Verona vs Torino Serie A
Luca Toni scorer første/siste odds 6.8/6.8 ComeOn 100/100

Luca Toni kommer til å score mål lenge etter at han er under torva-slik virker det ihvertfall, jeg som mange andre føler han «alltid» har bøttet inn mål Denne sesongen har han igjen markert seg som en måljeger av rang med 11mål/20 kamper i Serie A. Har mest troen på hjemmelaget i denne kampen men Torino er gnitne bakover borte (17mål/11kamper) og første/siste på en gammel ringrev frister mest her.

REGNSKAP 2013
Spillt:178600
Vunnet:168330
TAP/GEVINST:-10230
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.