Fotballmoros oddstips kortspill Manchester City vs Barcelona CL 18.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Alves får kort odds 4.3 Nordicbet 250
Alba får kort odds 4.0 Nordicbet 250

Kampstart 20:45 på Viasat fotball

Manchester City vs BArcelona- drømmekamp for mange, og en vanskelig kamp å tippe på. To lag som vel begge er mest kjent for offensive ferdigheter, og det er nok ikke få som spiller på O2.5 idag vil jeg tro. Synes det er vanskelig å finne god eobjekter i kampen-den er så åpen og er den type kamp som kan ende med 8mål-eller 1 mål, alt etter kamputviklingen. Det jeg dog finner interessant det er kortoddsen på backene til barcelona. Både Alves og Alba er vel så gode (om ikke bedre) offensivt enn de er defensivt, men i Primera får de ofte mye mer tid fremover enn de vil få her. Dessuten er begge to som vi vet spillere som kan bli litt varme under luggen og jeg synes det er grei odds i denne viktige kampen- Alves/Alba har hhv 5gule/15kamper og 3gule/10kamper (fra start) i primera sålangt.

REGNSKAP 2013
Spillt:178800
Vunnet:169000
TAP/GEVINST:-9800
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*