Fotballmoros oddstips Gillingham vs Wolverhampton 3.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Funnet to interessante spill i Skottland idag. Har ikke funnet god skadeinfo så holder innsatsene moderate, spillene er basert på form/liga.

Gillingham vs Wolves H odds 5.25 Bet365 200

Wolves med kurs mot opprykk, ligger på 2.plass før denne kampen, mens Gillingham nok kunne tenkt seg litt mer poeng på sin 17.plass. Det som «bærer» dette spillet er at Gillingham sin kamp sist ble utsatt, mens Wolves spillte for kun 2 dager siden. Tett kampprogram og denne forskjellen i hviledager gjør at jeg synes hjemmeoddsen har verdi-for små innsatser!

Siste 5:
1-2-2, 1-3-1

Siste 5 hjemme/borte:
1-2-2,1-3-1

Begge lag med 1 seieer siste 5 kampene altså, ingen stor formforskjell her. Jeg låner skadeinfoen fra db.no tipsern til denne:

Gillingham:
Tynn stall, med litt skadetrøbbel, blant annet er spissen Danny Kedwell ute.

Wolves:
Har også sine skadeutfordringer med førstekeeper Carl Ikeme ute med brudd i hånden, men har en god erstatter i Wayne Hennessey. Midtbanespilleren Jack Price er ute, mens backen Richard Stearman er suspendert.

Wolves selvsagt favoritter her men mtp formutviklingen og ikke minst forksjellen i hviledager ser jeg ikke bort fra at det kan komme en liten skrell her til fin odds. DNB spill kan selvsagt også vurderes.

REGNSKAP 2013
Spillt:154200
Vunnet:144470
TAP/GEVINST:-9730
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.