Fotballmoros oddstips Cupspill 21.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Espanyol vs Real Madrid H odds 13 Unibet 75
Espanyol vs Real Madrid H+1 odds 3.8 Unibet 125
Espanyol vs Real Madrid H+2 odds 2.0 ComeOn 200

Første av 2 kamper. Lagene spillte tilsvarende kamp i serien for 9 dager siden, da vant Real Madrid 1-0 (etter rapportene, burde de vel vunnet mer mtp sjanser). Usikkerhet rundt lagene betyr mye her og lagoppstillinegne bør kanskje avventes før spill settes. CR7 trente på egenhånd etter helgekampen, har vært hjemom i Portugal og hentet en pris for et eller annet, mye tyder på at han hviles eller bare spiller deler av kampen. Varane kan testes forsiktig her. Khedira ute. Espanyol få skader av betydning men som nevnt-usikkert hvilket lag de sender utpå. Espanyol i Barcelona er sjelden en enkel kamp, og dette går over 2 kamper-ser ikke bort fra at RM sender utpå et noe redusert lag som er fornøyd med et «OK» resultat før hjemmekampen.

Kampstart kl 21:00 på kanal Scmore fotball

West Ham vs Manchester City B-2 odds 3.4 ComeOn 200
West Ham vs Manchester City B-3 odds 6.4 ComeOn 125
West Ham vs Manchester City B-4 odds 11.75 ComeOn 75

Kampstart 20:45 på kanal TV2 sport premium

2.kamp, første endte 6-0 i Manchester…..her er det ingen som tror på WestHAm avansement, spørsmålet er hvordan kampen blir. Det er på det rene at begge lag naturlig nok roterer litt før en slik returkamp, West ham vil nok bla sette utpå et par spillere tilbake fra suspensjon tror jeg (Nolan og Tomkin er det vel), Carroll trenger jo matchtrening også. Ser helle rikke bort fra at både reserver og unggutter sendes utpå her for spilletid/kamperfaring-dersom det skjer i stort omfang raser oddsen her, så jeg setter spillet nå. City vil naturlig nok også rotere endel her, forskjellen er at de har en så bred tropp at benkesitterne vil forsterke de aller fleste PL lag sin førsteellver. City slet på bortebane i høst men har nå 8 kamper borte uten tap. Spørsmålet er om de har motivasjon til å «peise på» i nok en kamp, og selvsagt forholdet mellom lagoppstillingene. Jeg gambler litt her på at City ikke går altfor langt vekk fra de beste 15-20 i denne kampen og at de er motiverte til å vise seg frem også.

Det er mye usikkerhet knyttet til begge kampene her, spesielt mtp lagoppstillingene men også knyttet til motivasjon hos de store favorittene. Jeg anbefaler ikke store innsatser, ihvertfall ikke før lagoppstillingene er ute.

REGNSKAP 2013
Spillt:165400
Vunnet:156580
TAP/GEVINST:-8820
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*