Fotballmoros oddstips Cupoverraskelse i Portugal? 15.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Har lett med lys og lykt etter gode objekter idag-mye cupkamper i Europa idag, men jeg sliter med å finne de gode objektene. jeg har endt på 3 kamper i Portugal, hvor jeg håper ihvertfall en av dem ender med en litt overraskende borteseier. Spillene settes uten at jeg har sett troppene-og jeg kjenne rikke lagene mer enn overflatisk fra før, så for alt annet enn små underholdningsspill her MÅ lagene sjekkes nøyere!!

Status i cupen (gruppene) før kampene her

Dette er 2.kamp og ingenting avgjort.

Pacos Ferreira vs Sporting Covilha B odds 6.4 ComeOn 100
Pacos ligger sist i Portugals øverste divisjon Liga Zon Sagres, har 2-3-10 totalt, 0-1-4 siste 5 og 1-2-4 hjemme. Sporting Covilha ligger på 4.plass i Segunda Liga, det skiller altså 5 plasser i ligasystemet mellom lagene. Har 12-4-8 totalt, borte har de 5-2-4. Hjemmelaget selvsagt store favoritter her, jeg syns det er verdt et lite forsøk mtp prestasjonene i serien for lagene. Covilha tapte bare 1-0 borte mot Setubal første kamp, Pacos tapte sin første kamp i denne gruppen.

Nacional vs Gil Vicente B odds 5.0 ComeOn 100
To lag fra toppserien, Nacional på 5.plass med 6-6-3 totalt, 2-3-0 siste 5 og 4-3-1 hjemme. Gil Vicente ligger 6p bak på en 8plass, dårlig form med 0-1-4 siste 5 og dårlige 1-2-5 borte.
Også her er hjemmelaget naturlige favoritter, men cup er cup og jeg syns odds på 5 er spillbar med liten innsats på en overraskelse her. Nacional tapte første kamp mot Benfica, Gil Vicente spillte uavgjort mot Leixoes.

Rio Ave vs Setubal B odds 4.55 ComeOn 200
Også her 2 lag fra Liga Zon Sagres. Rio Ave på 9.plass med 5-3-7 totalt, 1-2-2 siste 5 og ligaens dårligst hjemmestatistikk med 1-1-6. Setubal på 12.plass med 4-4-7 totalt, 1-1-3 siste 5 (3 strake tap) og 2-2-4 borte. Merkelig hjemmestatistikk for Rio Ave, muligens er det noe her med bane/tilskuere osv jeg ikke er klar over-de har 14p borte, 4p hjemme… Setubal i dårlig form men forksjellen totalt er liten i serien og Setubal har altså dobbelt så mye poeng borte som Rio Ave har hjemme. Prøver 2 units på den til fin odds. Begge lagene vant 1 kamp i denne cupgruppen.

REGNSKAP 2013
Spillt:161500
Vunnet:152220
TAP/GEVINST:-9280
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*