Fotballmoros oddstips CL 19.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Arsenal vs Bayern H odds 5.0 Bet365 150
Milan vs Atletico madrid H odds 3.9 Unibet 250

2 storkamper idag- det er 4 store lag som er i aksjon. Bortelagene favoritter i begge kampene-jeg er usikker på om begge innfrir.

Arsenal vs Bayern:
Bayern cruiser avgårde i Bundesliga og cup, imponerte også i gruppespillet i CL. Mangler Ribery og Shaqiri men har bred stall-5-0-0 siste i serien. Arsenal litt mer ujevne i serien med 2-2-1 siste 5, har litt skader-usikre rapporter men Walcott og Kallstrøm er ihvertfall ute. Bayern store favoritter her men Arsenal har enkelte kamper med et toppnivå som gjør at de kan slå alle, og til 5 i odds prøver jeg en forsiktig innsats.

Milan vs Atletico Madrid
Milan sliter i hjemlig serie, 8-8-8 totalt der og det er på grensen til krise for storklubben-har dog hatt et løft etter at Seedorf kom inn, 3-1-1 siste 5. Riccardo Montolivo og Sulley Muntari er begge suspendert. El Shaarawy og Robinho er definitivt ute. Kaka skal testes samt slovenske Valter Birsa er ute med skade Atletico a poeng med Barcelona og Real amdrid i Spania, hatt en imponerende sesong og var kruttsterke i gruppespillet. Har dog vist klare tegn til slitasje siste ukene, 3-1-1 siste 5 i serie-og cuptap 0-2 for storebror Real. Tiago, Javi Manquillo og Fillipe Luis ute, ikke like tunge fravær det som Milan har. Atletico favoritter her men Milan er og blir Milan-de hadde ikke så mye sbedre utgangspunkt når de slo Barcelona hjemme sist i CL. Til 3.9 i odds gir jeg det gamle storlaget en forsiktig innsats.

REGNSKAP 2013
Spillt:179300
Vunnet:170080
TAP/GEVINST:-9220
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*