Fotballmoros oddstips Champions league 10.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Benfica vs PSG B odds 3.70 Betsson 300
Cavani scorer odds 3.20 Nordicbet 200

Det er en noe redusert PSG tropp som reiser til portugal, bla hviles Zlatan, Alex og Silva samt at Wiel og verratti passende nok er suspendert i denne. benfica mangler Amorim(M), Cardozo(A) og Siqueira(D). Utgangspunktet er enkelt- benfica må vinne samtidig som Olympiakos ikke vinner hjemme mot fortapte Anderlecht-og det er slik jeg ser det lite sannsynlig. Dette spillet er selvsagt litt risky-PSG har ingenting å spille for utenom æren-samt at noen spillere som får sjansen her nok vil vise seg frem. Jeg synes allikevel oddsen er verdt en liten innsats, for det er ikke sikkert Benfica spillerne er så himla gira de heller, spesielt ikke når det sukkes høyt over stadion når Olympiakos tar ledelsen mot Anderlecht…. ikke noe for de store innsatsene dog!

Cavani i superslag, har 3mål/4 kamper i CL og 11mål/16kamper i Ligue1, Nordicbet ligger to knepp over alle andre her og selv i denne kampen ser jeg verdi i en odds på over 3 på en spiller som snitter over et mål siste tiden.

København vs Real Madrid
Bale scorer utenfor 16m odds 5.5 Unibet 200
Ronaldo scorer utenfor 16m odds 4.75 Unibet 200

Selv om de er gruppevinnere sender Real Madrid en slagkraftig tropp til København, dog er det litt usikkert hvem som starter. (Unibet voider ved ikkestart!!) København har endel fravær fremover, uten at det skal bety veldig mye om RM sender toppet lag utpå her, RM mangler forøvrig Coentrao, khedira, Varane og Ramos her. Litt usikkerhet rundt startellveren til RM som sagt, det er mulig at både Bale og Ronaldo starter, uansett vet vi hva begge kan få til på frispark.

Bayern Munchen vs Manchester City H-1 odds 2.18 Unibet 400

BM mangler Scweinsteiger og Robben til denne og vil nok rotere litt-de er gruppevinnere uansett(anser det som urealistisk at de taper med 2+ her). Har dog en veldig bred og god stall og vi har sett denne sesongen at de takler litt rotasjon helt greit, vinner «alt» for tiden og jeg tror ikke de har lyst til å tape poeng hjemme her heller. Når det er sagt så ligger mye av begrunnelsen for spillet hos bortelaget- som ikke leverer helt topp borte i serien:
1. De tar andreplassen uansett
2.Mangler viktige spillere, særlig Toure vil savnes
3.Pellegrini har sagt at han vil rotere på laget
4.Har Arsenal i viktig PL kamp lørdag

Et forsvar med bla Demichelis/Richards (antas å starte?) og uten Toure foran mot maskinen Bayern munchen- jeg ser verdi i at det ender som det oftest gjør når tyskerne spiller hjemme, uansett motstand. Er også litt usikker på om Kompany som nettopp er friskmeldt risikeres i denne…

TV-kanal alle kampene CL 10 og 11.desember her

REGNSKAP 2013
Spillt:130200
Vunnet:122270
TAP/GEVINST:-7930
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*