Fotballmoros oddstips Cesar Bostjan får kort Inter vs Chievo 13.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Inter vs Chievo Serie A

Fra start hos Chievo antar jeg at Cesar Bostjan spiller- Serie A råtass numero uno med latterlige 9 gule på 16 kamper-et snitt på 0.56 og fin verdi i Unibets odds på 2.4 Dårlig med kortodds hos bookiene for tiden, men eneste andre er Betsson, de har til sammenligning 1.95 som er i samsvar med kortsnittet..

Inter med mye press før denne kampen, 6.plass er ikke godt nok. Palacio og muligens Milito fra start, målfarlige spillere begge to som jeg tror vil legge mye press sentralt i backrekka til Chievo i denne kampen-der står Cesar lagelig til for hugg…

Cesar Bostjan gult kort odds 2.4 Betsson 400

REGNSKAP 2013
Spillt:161100
Vunnet:152220
TAP/GEVINST:-8880
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.