Fotballmoros oddstips Barcelona vs Getafe CdR 8.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Flest cornere: Getafe odds 8.5 Unibet 100
Barcelona scorer på straffe: JA odds 4.0 Unibet 100
Barcelona vinner med minst 4 mål (HC-3) JA odds 2.68 ComeOn 200
Scorer hattrick Pedro/Alexis odds 18.0/21.0 Unibet/Bwin innsats 100/100

Kampstart kl 22:00 på Cmore fotball

Getafe levnes liten sjanse i denne kampen, oddsen er så lav at det er litt latterlig nesten, de er tross alt et Primeralag som møter et noe redusert Barcelona. Når det er sagt-Barcelona var redusert i helgen også når de valset over Elche med 4-0, inkludert en straffebom av Xavi. Hattrick Alexis forøvrig. Barcelona med småpene 16-1-1 i primera sålangt, hjemme har de 9-0-0 og 31-6 i målforskjell. getafe har 7-2-9 totalt og 3-0-6 borte, 3 strake bortetap i serien. Nå er jo dette cup og det er ikke det samme men det frister ikke mye å spille mot Barcelona her på tross av sprek odds….

Cornerspill:
Barcelonas overlegenhet i scorte mål og ballinnehav er ofte ikke i samsvar med cornerstatistikken, joda-de har som oftest flest cornere, men langt fra alltid. Dette skyldes jo mye spillestilen, samt det faktum at Barcelona ikke akkurat er et dødballag (bortsett fra på direkte frispark..) og derfor ikke oppsøker cornere så mye som mange andre lag gjør. Ikke noe for store innsatser, men fin odds! Kan nevne at i 4-0 seieren i helgen hvor Barcelona var nokså overlegne med f.eks 6-0 i «skudd på mål «statistikken, så vant Elche cornerkampen 2-1 😉

Straffespill:
Dette er ren magefølelse, oddsen ikke forsvarlig mtp statistikken her. Xavi bommet straffe sist.

Handicapseier:
Prøver en liten innsats her, Barcelona har tross alt vunnet 5/9 hjemmekamper i serien med 3mål eller mer.

Hattrick:
Her må det tas litt forbehold om startoppstilling (evt valg av bookie mtp void av ikke-startende), men Neymar starter ikke tror jeg, og Messi får antageligvis bare en kort tid på banen i 2.omgang for en liten matching før den uhyre viktige kampen mot Atletico madrid til helgen. Det betyr Sannsynligvis at det igjen startes med Pedro/Alexis fremst, med Fabregas som hengende spiss imellom. Fabregas den med flest Assist i Spania denne sesongen, og både Alexis og Pedro er kapable til å score hattrick oftere enn hver 18.kamp mot Getafe hjemme….

Barcelonas tropp:
Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Sergio, Song, Jordi Alba, Tello, Adriano and Sergi Roberto.

REGNSKAP 2013
Spillt:156200
Vunnet:147410
TAP/GEVINST:-8790
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.