Fotballmoros oddstips Atletico Madrid vs Real Madrid målscorere cdr 11.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Ronaldo scorer 2 odds 7.95 Betsson 250
Ronaldo scorer 3 odds 29 Bwin 50
Jese scorer 2 odds 21 Bwin 150
Jese scorer 3 odds 151 Bwin 50

Kampstart kl 21:00 cmore

Ronaldo:
Ja-hva skal man si, er midt i en 3 kampers karantene og spiller nok hele kampen tenker jeg, har 22mål/21 kamper Primera, 9mål/5kamper CL…

Jese:
Er i meget god form, har imponert siste tiden-scoret to siste i primera. Scoret 4mål/14kamper i Primera sålangt men bare startet 2 av kampene – i CdR 3mål/4kamper fra start.

Litt åpen kamp men med fraværene til hjemmelaget og mtp utgangspunktet tror jeg dette kan bikke over til overkjøring fra bortelaget, Atletico har vist tretthetstegn siste kampene og må hvile noen sentrale spillere her ihvertfall deler av kampen også.

REGNSKAP 2013
Spillt:175400
Vunnet:165380
TAP/GEVINST:-10020
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.