Fotballmoros oddstips Atletico Madrid vs Real Madrid Copa del Rey 5.februar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Atletico MAdrid vs Real Madrid Copa Del Rey kampstart kl 20:00 kanal Cmore fotball

Det er dessverre enighet blant bookiene- de som tilbyr kortspill ihvertfall-at dette fort kan bli litt hett. Ikke fornøyd med oddsene så holder innsatsen litt lav. OBS-har valgt Unibet «flatt» bortsett fra på Costa som ikke er med der, dette fordi Unibet gir utbetalt både på direkte rødt og gult.

Kort om kampen:
To lag i kjempeform dette, disse to og Barcelona kniver om seriegullet, kun 3p skiller Barcelona/Real fra Atletico på toppen av Primera. Byderby og her er det mye prestisje-samt at begge lag nok har i bakhodet at cuptrofe kan redde sesongen dersom seriegullet ryker. Begge lag ryktes å starte toppet. Mye prestisje i tillegg til den sterke byrivaliseringen-mye på spill her. Real vil nok gjerne hevne det forsmedelige hjemmetapet i serien, Atletico vil nok gjerne sette klubbrekord med 3 strake seire mot storebror i byn (vant CdR i mai etter ekstraomganger). Her er det spillere med temperament på begge lag, og særlig Alonso/Costa/Ramos er flittige kortplukkere og spillere som både kan «ta av»-men som også er flinke til å få motstandere til å koke under hårfestet. Jeg blir ikke overrasket om mye av kampen dreier seg om Costa og midtstopperne/Alonso hos hjemmelaget.

Sergio Ramos får kort odds 2.6 Unibet 500
Notorisk kortplukker, har 8gule/20kamper i Primera sålangt, i CL 1gult og et direkte rødt på 4 kamper.

Pepe får kort odds 2.5 Unibet 200
Pepe har modnet litt, har «bare» 5 gule/19kamper i Primera,1gult/6kamper CL. En spiller som kan gjøre de merkeligste/verste ting innimellom og klar kandidat til rødt kort-såpass kalr at det ikke er spillbart pga oddsen imho.

Xabi Alonso får kort odds 2.2 Unibet 200
Vært mye skadet, men både pga rollen bak på midten og pga fart og temperament en spiller som tradisjonelt pådrar seg endel kort. 2gule/11kamper Primera i år, 1gult/2kamper i CL.

Gabi får kort odds 2.1 Unibet 200
Viktig hardtarbeidende midtbanespiller hos Atletico, rollen og spillestil gir endel kort- 7gule/20kamper i primera, 1gult/3kamper cupen og 1gult/6kamper CL.

Costa får gult kort odds 2.8 Betsson 300
Diego Costa- har tatt helt av denne sesongen, fantastisk målscorersnitt og et mareritt for alle forsvar-ikke bare er han steike god, men han kan irritere en gråstein utenfor stadion av og til med spillestil/oppførsel. HAr bare 4gule/20 kamper i primera, men 2gule/4kamper i cupen og 0gule/3kamper CL. Tror det skjer mye rundt «kaosbamsen» i Madrid ikveld!

Dagens dommer er Clos Gomez som snitter 4-5 gule siste 10 kampene

REGNSKAP 2013
Spillt:171800
Vunnet:161620
TAP/GEVINST:-10180
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.