Fotballmoros oddstips Atletico Madrid vs Barcelona Primera 11.januar

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Over 3.5 mål JA odds 2.9 Unibet 300
Atletico AMdrid flest cornere JA odds 2.05 Bwin 400
Alexis scorer odds 3.15 Unibet 200
Pedro scorer odds 3.5 Betsson 200
Alba får kort odds 2.75 Nordicbet 200
Alves får kort odds 3.2 Nordicbet 200
Filipe Luis får kort odds 3.4 Nordicbet 600

Overspill:
AtleticoM har 56% over 3.5 hjemme, Barcelona har 44% over borte. Offensive kvaliteter så det synger etter hos begge lag, vi kan faktisk se f.eks Costa, Neymar, Messi og Alexis på banen samtidig i løpet av kampen…

Flest cornere:
Veldig fin odds her, Barcelona har langtfra like stort overtall på cornere som de har på mål, ballinnehav osv, de unngår ofte cornere om de kan-de har omtrent ikke spillere over 1.80 og scorer uhyre sjelden på cornere. HAr bla «tapt» cornerkampen i 3 av storseirene sine denne sesongen.

Pedro/Alexis scorer:
HAr hhv 11mål/17 kamper og 11mål/14kamper Veldig fin odds på spillere med dette målsnittet selv om kampen jo er vanskelig.

Alba/Alves får kort:
Har hhv 2gule/6kamper og 4gule/12kamper, fin odds for her møter de bla kaosbamse Costa og flere andre gode ofensive spillere. Får nok betraktelig mer å gjør nør egen 16m enn de er vant til og jeg ser ikke for meg at denne kampen går fulltid uten at minst en av backene til barca har pådratt seg kort.

Dagens spill:
Filipe Luis møter jo verdens beste offensive lag(?) og har pådratt seg 5 gule og et rødt på 16 kamper sålangt-møter Alexis i kanonform! Kanonodds!

Barcelona:
Valdes – Alves Pique Mascherano Alba – Xavi Busquets Iniesta – Pedro Cesc Alexis

Atletico:
Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís – Tiago, Gabi – Koke, Arda Turan – Villa, Diego Costa

REGNSKAP 2013
Spillt:157800
Vunnet:149210
TAP/GEVINST:-8590
TBP:93%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.