Fotballmorops oddstips Fulham vs Aston Villa PL 8.desember

Get rich or have fun trying....

Get rich or have fun trying….

Som mange andre fotballinteresserte liker også jeg å tippe, særlig på kamper jeg skal se. Jeg skal prøve meg på et aldri så lite tippeprosjekt her på Fotballmoro.no i 2013 og se om det kan inspirere meg til bedre tipping, og kanskje gi litt underholdning og tips til andre.

Jeg kommer til å gjøre dette enkelt- føre spillte penger, penger vunnet og resultat-samt tilbakebetalingsprosent TBP da selvsagt. Har tidligere klart en TBP på 98% over et år, men målet må vel være over 100 og gevinst???

Summene jeg spiller for er relativt små, dette er for moro og underholdning. Spill jeg ikke rekker å poste her før de spilles telles ikke med i regnskapet.

Fulham vs Aston Villa B odds 2.90 ComeOn 300
Benteke scorer første/siste odds 5.5 Unibet 50 (100 totalt)

Kampstart 14:30 på kanal TV2 sport premium

Fulham:
3-1-10 sålant, TTTTT siste 5 , 1-1-5 hjemme

Aston Villa:
5-4-5 sålangt, UVUUV siste 5, 3-3-1 borte

Skader/fravær:
Fulham: Hangeland(D),Briggs(D),Rodallega(A),Bent(A)
AstonVilla: Okore(D), usikre er Luna(D) og Vlaar(D)

Vurdering:
Full krise i Fulham- sparket manager, 6 tap på rad og dårligste hjemmelag i PL. Mulig det er nasjonalromantikeren i meg men jeg tror mer enn mange har trodd har hvilt på Hangelands brede skuldre i Fulham, de hadde 3-1-4 før han ble skadet….. Må sies at de kjempet hardt og godt mot Tottenham sist, absolutt ingen kasteball i den kampen.

Aston Villa greit plassert omtrent midt på, og er et av PLs beste bortelag sålangt. I fin form, uten tap siste 5 kampene og 4-4-2 siste 10 nå.

Benteke: Ikke funnet veien til nettet som ifjor enda, men potensialet er der…prøves forsiktig, har 4mål/12kamper sålangt-10 av kampene startet han. De fleste bookier har omtrent samme odds på benteke første/siste, velger Unibet da jeg ikke er 100% sikker at han starter.

REGNSKAP 2013
Spillt:128700
Vunnet:122270
TAP/GEVINST:-6430
TBP:95%

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*