Chelsea-Liverpool Premier League 6.februar

chelsea

Chelsea Football Club

Søndag 6. februar 2011. Kampstart klokka 17.00.
Stadion: Stamford Bridge, London
Dommer: Andre Marriner
Kampen sendes på TV2 Premier League HD 1.

Skader/Suspensjoner
Chelsea: Benayoun, Alex, Zhirkov og Mikel (usikker)
Liverpool: Spearing og Carrol

Youll never walk alone Liverpool

Youll never walk alone

I utgangspunktet et toppoppgjør men slik Liverpool har levert denne sesongen blir det ikke heeelt det samme som tidligere sesonger. UAnsett en meget spennende kamp mellom 2 av Englands største fotballag. Chelsea MÅ ha 3 poeng for å ha heng på tetkampen, mens Liverpool kjemper for Europaligaen og æren-mye å spille for hos begge lag altså!

Chelsea er meget sterke hjemme med 8-2-1 denne sesongen, Liverpool har ikke imponert borte med sine 2-2-8 sålangt. Alltid vanskelig å spå disse kampene, men her må jeg gå for Chelsea seier. Scorer Torres mot gamle lagkamerater mon tro?

Kjøp Chelseadrakt her

Kjøp Liverpooldrakt her

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments on Chelsea-Liverpool Premier League 6.februar

  1. For meg er det Barcelona som er den store kjørligheten, men sniker meg til litt småkos med FK HAugesund og Tottenham iblant 😉

  2. Hakkespett // 03/02/2011 at 5:31 pm //

    Ikke ofte jeg heier på et lag fodri jeg misliker det nadre laget så sterkt. Jeg er ingen Liverpool fan, men jeg misliker Chelsea fanatisk. Klarer ikke å peke på hva det er. Har vært slik i flere år. Håper virkelig at Liverpool drar den i land.

    Fotball er kjærlighet. Jeg har en kone og en elsker. Kona mi heter Nottingham Forest, elskerinna Arsenal. Stort sett bare elskerinna jeg får sett om dagen pga tv rettigheter.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*