Betclick fortsetter å støtte Birkirkara FC

Den maltesiske fotballklubben Birkirkara FC forlenget samarbeidet med nettgamblingselskapet Betclick for ytterligere et år.
Avtalen om å sponse klubben ble først inngått i januar 2011, men med den nye avtalen i boks vil Betclick-logoen fortsatt bli å finne på baksiden av det Maltesiske Premier-League laget.
«Vi er stolte over å ha fornyet samarbeidet med Betclick for andre sesong på rad» sier klubbens president Joe Zammit. «Det er ikke lett for et lite lag som Birkirkara å få samlet sammen en konkurransedyktig tropp hvert år, uten støtte fra private selskaper som Betclick. Denne avtalen er en del av vårt langsiktige mål om å føre an i den hjemlige ligaen. Jeg håper vi kan fortsette samarbeidet i mange år fremover.»

En representant for gamblingselskapet Michael Mifsud kom med følgende kommentar: «Det har dessverre vært mange spekulasjoner rundt kampfiksing i det siste. Med denne sponsoravtalen håper jeg at folk kan se at formålet med gamblingselskapers involvering i maltesisk fotball kun er å forsterke den hjemlige ligaen.»

Litt på siden:
Sjekk min anbefaling for fotball-stream

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*