Bayern sendte United fortjent ut av Champions League

Bayern Munchen

Bayern Munchen

Oppdatert 07.05
Fergis driver fremdeles med tullpreiket sitt om at de «var best» mot Bayern over 2 kamper…makan til klovn.
********
Etter 2-1 hjemme hadde Bayern et godt utgangspunkt foran returen i Manchester- men for en marerittstart de fikk. Et i utgangspunktet defensivt United i 4-5-1, men med offensive midtbanespillere i NAni og Valencia skapte trøbbel fra start og etter 7 minutter sto det 2-0 til United etter scoringer av Gibson og Nani! Håpet til BAyern ble plutselig veldig lite i det 41.minutt når Nani satte sitt andre for dagen og Bayern plutselig måtte ha 2 mål…. men like før slutt dukket Olic opp og fikk det viktige målet Bayern spillerne trengte sårt før pause.

2.omgang begynte jevnt men så fikk Rafael urutinert sitt 2.gule kort og ble utvist, og BAyern begynte å spille ball på en annen måte- de fikk kantene mer med og United ble stående og forsvare seg til Robben med en fantastisk volley sendte BAyern videre med sin 3-2 scoring. Etter det ble det mer jevnt og United hadde et par sjansder til å score, men det endte med 3-2 og BAyern videre til semifinale mot Lyon på bortemålsregelen. Slik kampen utviklet seg var det fortjent, for banens beste var nok Van Der Saar i United sitt mål…..

Semifinaler i Champions League uten engelske lag, og med 4 nasjoner representert- det er veldig bra for fotballen! Inter/Barcelona må finne seg i å være store favoritter nå….

Tips:
Manchester United hjemmedrakt kun 299dkr

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Comment on Bayern sendte United fortjent ut av Champions League

  1. Maag:
    Vel-unnskyld meg for at jeg bruker korrekte statistikker. Jeg forstår at det svir men for all del- drit i fakta, lev i din egen verden du.
    Btw- mine tall var for begge kampene sammenliagt- siden det er slik det avgjøres hvem som går videre liksom…

1 2

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.