Barcelona sikret luke ned til Real Madrid- oppsummering halvspillt Primera 2010/2011

Camp Nou-FC Barcelonas hjemmearena kapasitet 98000(klikk for større bilde)

Real Madrid gikk på et meget overraskende poengtap med 1-1 borte mot bunnlaget Almeria søndag kveld, og da var det duket for Barcelona senere på kvelden. Med en sterk 4-1 seier over Malaga økte dermed BArcelona sin ledelse til 4 poeng, noe som må føles betryggende for Katalanerne. Årets Primera blir nok minst like tett og spennende som fjorårets, og det er en stor fordel å ha mer enn 3 poengs ledelse når man skal til Santiago Bernabeu….

Begge lag har forøvrig fantastisk målforskjell, men selv Real Madrids +30 mål på 19 kamper blekner mot Barcelonas +50…. fantastiske tall for Barcelona, som er iferd med å dra enda en rekordsesong avgårde.

Kjapp oppsummering halvveis Primera Division 2010/2011

I topp og bunn av Primera er det etter 19 runder ingen store overraskelser. BArcelona og Real MAdrid troner suverent øverst på tabellen, nederst finner vi Zaragoza,Levante og Almeria. Det er forsåvidt heller ingen store overraskelser mellom topp og bunn, nyopprykkede Hercules gjør en bra start på sesongen etter å ha hentet inn mye rutine. Espanyol har også begynt noe over forventet med sin foreløpige 5.plass på tabellen. Det ser ut til at Villarreal og Valencia tar CL-plassene bak de to i tet, ikke overraskende. Atletico MAdrid og Sevilla på hhv 7. og 10.plass er nok ikke helt fornøyde med plasseringene sålangt.

Toppscorere sålangt er:
1. Cristiano Ronaldo Real Madrid 22
2. Lionel Messi Barcelona 18
3. David Villa Barcelona 14
4. Fernando Llorente Athletic 11
5. Nilmar Villarreal 10

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Real Madriddrakt her

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.