Barcelona fortjent videre

Barcelona supporter på Karmøy

Klar for El Clasico i en stue på Vestlandet

Etter to kamper og 4-3 sammenlagt er BArcelona videre til kvartfinalen i Champions League på bekostning av Arsenal. For de som har sett begge kampene er det vel enighet om at det beste laget gikk videre, men Arsenal hang godt med og ble straffet hardt av en merkelig dommeravgjørelse tidlig i 2.omgang. Van persie blåses av for offside men fullfører steget og skyter, får sitt 2.gule og må av banen. Van persie argumenterer etterpå tydelig at han ikke høre fløyta pga publikum. Uansett en streng avgjørelse.

Dette endret dog ikke kampbildet, det var Barcelona som presset men mot 11 spillere kunne jo ting selvsagt endt annerledes-Bendtner misbrukte en kjempesjanse mot slutten til å sikre Arsenal avansement med 3-2 men slik gikk det ikke. Det må selvsagt nevnes at Barcelona hadde flere store sjanser og Almunia som måtte steppe inn i målet tidlig i kampen hadde 4-5 kjemperedninger som holdt Arsenal inne i kampen bare i 2.omgang. Totalt for kampen hadde ikke Arsenal et eneste «godkjent» skudd på mål (utenom selvmålet da) og med et ballinnehav på 30% (som de hadde før de ble redusert til 10 mann også) skal vel Wenger egentlig være litt glad til det ikke ble verre tall her.Alt i alt fortjent avansement til BArcelona men synd at dommeren nok en gang kommer i fokus.

PS:Messi er GUD!

Kjøp Barcelonadrakt her

Kjøp Arsenaldrakt her

MEDIA
vg vg svd vg vg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments on Barcelona fortjent videre

 1. Michelhar // 10/02/2017 at 9:40 pm //

  Есть такая услуга – добровольное медицинское обслуживание .
  Она предполагает, что вы платите небольшую сумму за то, что ходит на прием в течение года не платя за каждый прием.
  Однако опросы показали, что лишь 5% жителей города знают о такой программе.
  Почему?
  Да потому что клиникам намного выгодней сдирать с людей деньги за каждый визит.
  А если какой-нибудь сотрудник клиники попытается рассказать про добровольное медицинское обслуживание клиенту – это сулит ему увольнением.
  Эта информация уже вызвала много скандалов, сразу после того как информацию об услуге рассекретил один возмущенный врач.
  Его уволили «по собственному желанию», после того, как он предложил ДМО своему пациенту.
  Страшно, что официальные положения по ДМО присутствуют в открытом доступе, просто натыкались на эту информацию только случайные люди.
  Как отстоять свои права?
  О правилах оказания такой услуги и обязанностях частных клиник можно узнать, сделав запрос в Яндексе: «добровольное медицинское обслуживание».
  И именно обслуживание, а не страхование.

  34j5c6h86

 2. De får sikkert noe å glede seg over imorgen 🙂

 3. Enig med deg, fullt fortjent, så kan heller de som liker engelsk fotball deppe i kveld.. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.